Mai Multe Vizualizări
Temperatura de uscare a polenului trebuie sa fie intre 35 º - 40 º C
Este important ca polenul nu este supraîncălzit deoarece (cum ar fi miere), isi pierde proprietatile la temperaturi de peste 40 ° C.
Polenul pentru uscare trebuie să fie aranjat în sertare.
Grosimea stratului nu trebuie să depășească 1 cm.
După uscarea inițială a polenului se poate turna un strat cu o grosime de 2-3cm.
Se recomandă ca de mai multe ori în timpul uscarii sa se amstece stratul de polen, în special în prima fază a uscării.
Procesul de uscare a polenului durează intre 1-3 zile, în funcție de umiditate.
Conținutul de apă al polenului sa nu depășească 6%.
Polenul după uscare trebuie depozitat într-un container etanș într-un loc uscat, răcoros.
Dimensiuni
Exterior | Interior | Tavita |
h=72 cm | h=57 cm | h=3 cm |
L=47 cm | L=31.5 cm | L=27 cm |
l=43.5 cm | l=35 cm | l=32 cm |
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă