PUNCTE DE FIDELITATE

Castigi puncte de fidelitate de fiecare data cand faci cumparaturi pe www.apis-blaj.ro.
Pentru a beneficia de puncte de fidelitate trebuie sa aveți cont pe site.

Odata acumulat un numar suficient de puncte le poti transforma in produsele tale preferate, avand optiunea de a achita pana la 30% din valoarea comenzii cu puncte de fidelitate.
Punctele de fidelitate se activeaza dupa confirmarea platii.

Punctele au o valabilitate de 180 de zile, din momentul validarii.

• Cat valoreaza punctele de fidelitate?

Un punct valoreaza 1 leu.

• Cum castig puncte?

Castigi puncte de fidelitate pentru fiecare produs achizitionat de pe www.apis-blaj.ro. Poti consulta evidenta punctelor acumulate pana la ultima comanda autentificandu-te si accesand "contul meu". Punctele acumulate in urma unei comenzi vor fi adaugate in contul tau dupa confirmarea platii.

• Cum cheltuiesc punctele?

Poti cheltui punctele tale de fiecare data cand faci cumparaturi, alegand optiunea "folosește punctele de fidelitate".

• Ce se intampla daca returnez o comanda?

Daca doresti sa returnezi o comanda la care ai folosit puncte de fidelitate, acestea nu ti se returneaza. Daca doresti sa returnezi o comanda, punctele castigate in urma acesteia se vor scadea.

* Punctele de fidelitate nu sunt transferabile și nu pot fi convertite decat in produse de pe site-ul www.apis-blaj.ro. Abuzurile sau frauda vor atrage dupa sine suspendarea drepturilor clientului de a participa la programul de fidelitate. Punctele obtinute in urma unei comenzi neridicate se vor anula. SC Apis SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura programului de fidelitate sau de a-l suspenda.