- Pagina Principală /
- Ghid de bune practici
Când se vorbește de alimente, în primul rând, ca și producător este bine să se înțeleagă faptul că, cei care vor consuma produsele vor avea beneficii uriașe dacă producătorii sunt atenți la punctele critice și suficient de conșienți încât să ia măsuri de precauție în permanență.
Din respect pentru albină, cu mulțumiri și recunoștință pentru munca ei:
Ing. Etienne Bruneau – Președinte în cadrul Apimondiei pentru Comisia științifică a Tehnologiei apicole și calitatea produselor apicole
Dr. Ing. Rodica Mărgăoan – USAMV Cluj- Napoca
Ing. Alina Varadi – tehnician nutriționist, apicultor
Dr. Ing. Cornelia Doștețan Abălaru – Doctor în calitatea produselor apicole
Dr. Mirela Stranț - medic specialist MF, competență Api-fito-aromaterapie
Economist Păcală Vasile – apicultor de 40 ani, Hereclean, Sălaj
Producator | Apis |
---|
Scrieți Propria Recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm, autentificați-vă sau înregistrați-vă